Servis čiščenjaServis čiščenja

Generalno čiščenje stanovanja – čiščenje preprog

Generalno čiščenje stanovanja za vedno čist in svež dom

Občasno moramo v svojem stanovanju opraviti generalno čiščenje stanovanja. Generalna čiščenja večini od nas povzroča odpor, saj se kar zgrozimo, ko pomislimo na vse predmete in navlako, ki se nam je nabrala v stanovanju. Za generalno čiščenje stanovanja bomo potrebovali večjo mero dobre volje in delovno strategijo ter precej časa. Zato se je takih del dobro lotiti na dela proste dneve. A ne pričakujte čudežev, v enem dnevu ne bomo naredili vsega. Generalno čiščenje stanovanja je potrebo izvesti vsaj enkrat letno ali pa po potrebi.
Generalno čistimo samo po en prostor naenkrat. Najbolje je, da je to prostor, v katerega po čiščenju ne bomo več vstopali. Torej, to ne more biti kopalnica, ker jo bomo ves čas poteka čiščenja rabili. Svetujemo vam, da se najprej lotite spalnice.

 

Generalna čiščenja – čiščenje preprog

Gobinsko čiščenje preprog sicer sodi med najbolj naporna generalna čiščenja, kljub temu pa s tem naredimo tudi korak k boljšemu počutju in zdravju. Največ prahu, umazanije in pršic se namreč nahaja ravno v tkaninah. Redno in temeljito čiščenje preprog bo zmanjšalo število pršic v vašem stanovanju, ki so skupaj s slabim zrakom in ostalo umazanijo pogosto povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal.
Prvi korak pri čiščenju preprog je zagotovo temeljito sesanje. Za čiščenje tkanin in posebej preprog na trgu obstajajo tudi tako imenovane globinske krtače, ki se priključijo na sesalec, pod krtačo pa je valj s ščetinami, ki se vrtijo in s tem odstranjujejo umazanijo. Ko je preproga temeljito posesana, lahko nanjo nanesemo čistilo.

 

Nimate časa za generalno čiščenje stanovanja ali pa se vam ne ljubi čistiti?

V današnjem hitrem tempu življenja nam pogosto zmanjka časa za opravila, kot so generalna čiščenja. Pogosto smo ob koncu dneva tudi utrujeni in se nam niti ne ljubi čistiti. Zakaj bi se sami trudili s čiščenjem, če lahko generalna čiščenja enostavno prepustite čistilnemu servisu in si tako prihranite živce in čas? Čistilni servis Horvat vas bo razbremenil nehvaležnega dela, obenem pa poskrbel za zanesljivo čiščenje na domu, tako da se boste vedno vračali v čiste prostore.

Potrebujete kakovostno generalno čiščenje stanovanja, hiše ali poslovnih prostorov? Obiščite Avtopralnico in čistilni servis Horvat. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

Specialna čiščenja – čiščenje oken na višini

Specialna čiščenja – čiščenje oken na višini

Čistoča je v današnjem času ena od bistvenih pogojev za normalno življenje, zdravje in udobnost bivanja. Nemalokdaj se zgodi, da se največ umazanije nabira na mestih, ki jih ne moremo doseči zlahka. Specialna čiščenja potekajo na težko dostopnih mestih, na višini in v vseh vremenskih razmerah in predvidevajo uporabo posebnih čistilnih strojev, sredstev in metod. Specialna čiščenja izvajajo čistilci s potrebnim znanjem, sredstvi in izkušnjami za čiščenje v posebno zahtevnih razmerah.
Za čiščenje na višini se šteje vsako čiščenje nad višino iztegnjenih rok, brez trdne stojne podlage. Vsako delo nad to višino je zelo nevarno in zahtevno, zato so za tovrstna specialna čiščenja potrebni izurjeni delavci, ki so kos še tako težki nalogi na kateri koli višini. Specialno čiščenje oken na višini lahko opravimo s pomočjo zidarskih odrov, s pomočjo težke mehanizacije, dvižne košare ali pa s pomočjo delavcev na višini.

 

Čiščenje oken – specialna čiščenja na višini

Med specialna čiščenja sodijo tudi čiščenja na višini, kot je čiščenje oken. Gre za eno izmed opravil, ki se ga neradi lotimo, vseeno je potrebno. Nekateri prisegajo na spomladansko pomivanje oken, še posebno v času okoli velike noči, zagotovo pa je to pomembno opraviti tudi pred zimo. Okna odpirati in čistiti, ko temperature padejo, zagotovo ni najbolj pametno.
Ne glede na to, ali uporabljate doma pripravljeno čudežno čistilo ali kupljeno, pa je pri čiščenju oken zelo pomemben način čiščenja. Manjše praske na steklu lahko učinkovito zgladite z zobno pasto, za čiščenje kotov pa uporabite staro zobno ščetko ali vatirane palčke. Dodaten sijaj oken boste dosegli z bombažno krpo, police pa lahko učinkovito očistite s razredčenim alkoholom na krpi. V kolikor je mogoče, se pomivanja oken lotite v oblačnem vremenu, sonce bo namreč na steklu pustilo proge. Voda za pomivanje naj bo topla, saj z njo lažje odstranimo nesnago. Najprej pomijte zunanja, šele nato notranja stekla. Da boste lažje opazili mesta, ki ste jih zgrešili, na zunanjem delu stekla brisalec vlecite od vrha proti dnu, na notranji strani pa od leve proti desni.

Pomivanje oken je resda eno tistih opravil, ki ga nihče ne opravlja z veseljem, a z ustreznimi pripomočki in nekaj vaje bo vendarle nekoliko lažje. Zadošča že, če se jih lotite vsaj dvakrat letno.
Če pa nimate časa ali pa se vam ne ljubi, pa je Avtopralnica Horvat pravi naslov za vas. Poskrbeli bomo za kakovostno in zanesljivo generalno čiščenje tako stanovanja kot poslovnih prostorov,
specialna čiščenja pa vključujejo tudi strokovno in temeljito čiščenje oken na višini.

Odstranjevanje madežev in maščob z nami ekološko in zdravo

Odstranjevanje madežev pri nas z zdravju prijaznimi sredstvi

Odstranjevanje madežev v avtu je nekaj, kar sami zelo težko opravimo. V večini primerov odstranjevanje madežev v naši lastni izvedbi ni ali pa ni povsem uspešno. Popolnoma logično je, da se za tovrstno odstranjevanje madežev obrnemo na profesionalca. Na žalost pa na slovenskem trgu deluje kar nekaj podjetij, ki za sanacijo madežev v avtomobilu uporabljajo sredstva, ki za to niso primerna.

 

Madeže je potrebno sanirati na zdravju prijazen način

Nestrokovno odstranjevanje maščob je lahko sicer uspešno, vendar v našem avtu ostanejo posledice, ki na vaše zdravje lahko neugodno delujejo še dolga leta. Naš avtomobil se pravzaprav ne razlikuje dosti od naše dnevne sobe, saj v obeh prostorih preživimo zelo veliko časa. Prav tako, kakor ne bi v vaši dnevni sobi nikoli uporabili strupenih čistil za odstranjevanje maščob, je povsem neprimerno, da bi madeže v avtomobilu sanirali s strupenimi čistili. Žal pa se to v Sloveniji vse prepogosto dogaja. Seveda je koristno, da madež odstranite, vendar ne za vsako ceno! V naši avtopralnici vam bomo madeže učinkovito odstranili na ekološki način z vrhunskimi čistili, ki so zdravju prijazna. Pri nas po odstranjevanju maščob ni treba imeti nobenih skrbi, da bi odstranjevanje madežev na zdravje vas ali vaših bližnjih kasneje neugodno vplivalo. Vabimo vas, da obiščete našo avtopralnico, kjer bomo globinsko čiščenje oziroma generalna čiščenja vašega jeklenega konjička izvedli v skladu z najvišjimi strokovnimi standardi. Z veseljem se bomo lotili tudi kvalitetnega poliranja vašega avta.

 

Odstranjevanje madežev sestavni del življenjskega cikla avta

Nezgode se dogajajo in odstranjevanje madežev je slej ko prej na sporedu v vsakem avtomobilu. Občasno je seveda potrebno izvesti tudi globinsko čiščenje oziroma generalno čiščenje avtomobila. Pri odstranjevanju maščob pa je potrebno biti še posebej previden, saj nestrokoven postopek vaš avto lahko spremeni v trajno grožnjo vašemu zdravju. Zato vas vabimo, da odstranjevanje maščob in druge postopke čiščenja prepustite nam, ki prakticiramo ekološko čiščenje avtomobilov.

Hišniška opravila z nami učinkovita rešitev za vsak objekt

Hišniška opravila v naši izvedbi so ekonomizacija poslovanja

Hišniška opravila postajajo dejavnost, ki jo vse bolj prevzemajo zunanji izvajalci. Pred dolgimi desetletji je delo hišnika v večjih stanovanjskih objektov profesionalno opravljal stanovalec, ki so mu za to celo dodelili stanovanje. Kasneje so hišniška opravila izmenično opravljali kar stanovalci sami, za vzdrževanje stavb pa so najemali obrtnike, ki so svoje delo kar drago zaračunavali. Vsi ti sistemi so se izkazali za neekonomične, saj se je izkazalo, da je najceneje, če hišniška opravila in vzdrževanje stavb prevzame zunanje podjetje, ki je za to dejavnost ustrezno specializirano. Naše podjetje izvaja čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiš in vzdrževanje stavb odgovorno in kvalitetno. Če imate pogodbo z nami čiščenje prostorov ne bo več težava. Vabimo vas tudi, da se oglasite v naši avtopralnici, kjer vam bomo vašega jeklenega konjička očistili ekološko z življenju prijaznimi čistili. To je pomembno, saj lahko nekatera čistila, ki jih uporabljajo določena manjša podjetja, slabo vplivajo na zdravje ljudi v avtu tudi potem, ko je čiščenje že opravljeno. Pri nas je čiščenje avtomobilov vedno varno.

 

Hišniška opravila najučinkoviteje opravi specialist

V modernem času sta vse pomembnejši specializacija in profesionalizacija. Tudi pri hišniških opravilih velja, da je učinkovitost največja, če ta dela opravlja plačan profesionalec, ki se s tovrstnim delom ukvarja vsak dan. Zato vam priporočamo, da hišniško delo in vzdrževanje stavb prepustite nam.

 

Delo hišnika opravljamo ažurno, ko je to potrebno

Če nas boste najeli za izvedbo hišniških opravil, lahko pričakujete, da bomo hišniško delo opravljali tako, da uporaba stavbe ne bo motena. Naš reaktivni čas je pri urgencah, ki so obvezna sestavina dela hišnika, zelo kratek. To pomeni, da bomo ažurno poskrbeli, da bodo popravila in vzdrževanje stavb opravljena v najkrajšem možnem času. Seveda pa bo čiščenje hiš in čiščenje poslovnih prostorov, za katere imamo pogodbo, opravljeno prav tako pravočasno in kvalitetno. Priporočamo vam, da nam pošljete povpraševanje in prepričani smo, da bomo sklenili dogovor, s katerim boste zadovoljni.

Cenik čiščenja poslovnih prostorov priča o naši ugodnosti

Čiščenje poslovnih prostorov raje prepustite profesionalcem

Čiščenje poslovnih prostorov je nekaj, čemur se ne more izogniti nobeno podjetje. Za čiščenje poslovnih prostorov ima dosti podjetij zaposlene uslužbence, ki pa seveda predstavljajo določen strošek. Predlagamo vam, da mi prevzamemo čiščenje vaših poslovnih prostorov. Iz našega cenika čiščenja poslovnih prostorov je razvidno, da je čiščenje prostorov lahko tudi ugodno. Naš cenik čiščenja poslovnih prostorov je najboljši dokaz, da se vam za čiščenje prostorov bolj izplača najeti zunanjega izvajalca kakor pa imeti zaposlene delavce, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. Naš čistilni servis v Ljubljani se bo maksimalno prilagodil vašim potrebam in intervalu čiščenja prostorov, ki vam bo najbolj ustrezal. Alternativno pa vam seveda lahko ponudimo le čiščenje oken, ki je periodično opravilo, ki se mu prav tako ne da izogniti. Naše podjetje vam nudi tudi vzdrževanje stavb, toplo pa vas vabimo tudi v našo avtopralnico, kjer poskrbimo, da bo vaš vozni park primerno očiščen in to na ekološko prijazen način: uporabljamo namreč le čistila, ki so prijazna človeškemu zdravju, kar je pomembno, saj nekateri ponudniki na žalost uporabljajo agresivna čistila, ki imajo lahko kasneje po čiščenju neugodne posledice za človeško zdravje.

 

Čiščenje poslovnih prostorov izvajamo profesionalno

Tisti, ki nas najamejo za čiščenje poslovnih prostorov, vedo, da zaupano delo vedno opravimo maksimalno kvalitetno. Pri čiščenju prostorov je pomembno tudi to, da ga opravimo na način, da proces dela v podjetju ni moten oziroma oviran. Po pregledu našega cenika čiščenja poslovnih prostorov boste ugotovili, da je naša ponudba konkurenčna oziroma ugodna.

 

Cenik čiščenja poslovnih prostorov zadovoljuje naše stranke

Ogled našega cenika čiščenja poslovnih prostorov pokaže, da je lahko najetje zunanjega izvajalca za čiščenje prostorov bistveno bolj ekonomično kot zaposlitev enega ali več delavcev za tovrstne potrebe. V današnjih časih je ekonomičnost poslovanja kar nuja in ne le koristna poslovna praksa, saj vsak prihranek pride zelo prav. Naš čistilni servis v Ljubljani, ki vam lahko ponudi tudi čiščenje oken, vam bo na razpolago, kadarkoli se boste odločili, da vam opravimo čiščenje poslovnih prostorov.

Čiščenje oken – pomivanje stekel

Čiščenje oken – pomivanje stekel vsaj dvakrat letno

Spomladi se veliko ljudi odloči za generalno čiščenje svojega doma. Noben prostor pa ni resnično čist, če niso v stanovanju ali poslovnem prostoru dobro očiščena okna in steklene površine. Čiščenje oziroma pomivanje oken je lahko kar dolgotrajen postopek, za katerega prenekateri porabijo izredno veliko časa. Čiščenje oken, tako stekel kot okvirjev, je lahko zelo enostavno, ob pravilnem postopku pa je lahko opravljeno časovno učinkovito in temeljito. Prepričani smo, da je tudi pri vas zadovoljstvo, ko se sončni žarki usipajo skozi bleščeče čisto steklo, neprecenljiv.
Najbolj priporočljivo je, če okna redno pomivate, torej vsaj dvakrat letno (tako od zunaj kot od znotraj). V kolikor je mogoče, se pomivanja oken lotite v oblačnem vremenu – sonce bo namreč na steklu pustilo proge. Voda za pomivanje oken naj bo topla, saj s toplo vodo lažje odstranimo umazanijo. Najprej pomijte zunanja, šele nato notranja stekla.

 

Redno čiščenje oken lahko podaljša njihovo življenjsko dobo

Čiščenje stekel je bistvenega pomena za njihovo dolgo življenjsko dobo. Če predolgo odlašamo in naša okna ter steklene površine pravočasno ne očistimo nečistoč, se te zažerejo v steklo. Če smo prepozni, je pogosto edina rešitev menjava oken oziroma stekel. Poskrbite, da se vam to ne zgodi. Profesionalno čiščenje nekajkrat letno je vedno cenejše kot nova stekla.
Zato nikar ne zapravljajte časa za čiščenje oken, ampak raje prepustite pomivanje stekel strokovnjakom za čiščenje na domu. Prihranite si živce in čas in obiščite čistilni servis Ljubljana Horvat. Poskrbeli bomo za strokovno in zanesljivo čiščenje vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Čiščenje oz. pomivanje oken še nikoli in bilo tako enostavno.

 

Čiščenje oken lahko vključuje tudi čiščenje žaluzij

Ali potrebujete čiščenje stekel, okenskih okvirjev ali okenskih polic? Morda pa potrebujete čiščenje žaluzij? Novejša stanovanja imajo na oknih notranje žaluzije. Tudi na njih se nabirata prah in umazanija. Kako to očistiti? Vsake žaluzije se dajo z nekaj spretnosti odmontirati. Čiščenje žaluzij je potem povsem enostavno. Samo operete jih, posušite in vaše žaluzije bodo znova kot nove.

So vaša okna ali steklene površine težko dostopna za čiščenje? Brez skrbi! Čistilni servis Ljubljana Horvat odlično opravi tudi s čiščenjem oken na višini.

Čiščenje hiš oz. stanovanj s čistilnim servisom Ljubljana

Čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov po ugodni ceni

Čiščenje hiš ali stanovanj je eno tistih opravil za katero si izredno težko najdemo čas med poplavo vseh drugih obveznosti in vedno daljšimi delovniki. Sčasoma se nam v hiši ali stanovanju nabere precej predmetov in navlake. Večine od tega ne potrebujemo, a jih vseeno trpamo v svoja stanovanja, ki zaradi tega kmalu postanejo pretesna. Ko pridemo domov po napornem delovnem dnevu, je čiščenje zadnja stvar, ki bi jo želeli početi. Zato se pogosto odločamo za generalna čiščenja ravno med vikendom, ko bi naj imeli čas za sprostitev in posvetitev sebi ter svojim bližnjim.
S tem razlogom se vedno več gospodinjstev odloča za najem čistilnega servisa, ki svojim strankam zagotavlja celovito rešitev čiščenja. Bodisi je to generalno čiščenje stanovanja bodisi čiščenje oken. Celovito storitev za čiščenje hiš vam nudi tudi avtopralnica in čistilni servis Ljubljana Horvat.

 

Za generalno čiščenje hiš se odločite vsaj enkrat na leto

Generalno čiščenje hiš in stanovanj je potrebo izvesti vsaj enkrat letno ali pa po potrebi. Navadno vključuje tudi čiščenje preprog. Pa tudi specialna čiščenja, kot je na primer čiščenje oken. Novejša stanovanja imajo na oknih notranje žaluzije, na katerih se tudi nabirata prah in umazanija. Čiščenje žaluzij je potem povsem enostavno. Najprej jih je treba odmontirati, nato pa oprati in posušiti. In žaluzije so znova videti kot nove.
Čistilni servis Ljubljana – Avtopralnica Horvat

Ker temeljito čiščenje hiš in stanovanj zahteva precejšnjo mero dobre volje, delovno strategijo in seveda precej časa, se večina med nami tega opravila res ne loti rada. Zakaj bi se sami trudili s čiščenjem, če pa imate na voljo čistilni servis (Ljubljana), ki nudi kakovostno in zanesljivo čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov? Prihranite si živce in čas in izberite avtopralnico in čistilni servis Ljubljana Horvat. Z nami bo vaš dom vedno čist in svež.
Avtopralnica in čistilni servis Ljubljana Horvat je zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam poznana ne le po kakovosti, temveč tudi po širokem spektru storitev. Našo ekipo sestavljajo profesionalci, ki prisegajo na popolnost.

Obiščite nas.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.