Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Generalno čiščenje stanovanja za vedno čist in svež dom

Generalno čiščenje stanovanjaObčasno moramo v svojem stanovanju opraviti generalno čiščenje stanovanja. Generalna čiščenja večini od nas povzroča odpor, saj se kar zgrozimo, ko pomislimo na vse predmete in navlako, ki se nam je nabrala v stanovanju. Za generalno čiščenje stanovanja bomo potrebovali večjo mero dobre volje in delovno strategijo ter precej časa. Zato se je takih del dobro lotiti na dela proste dneve. A ne pričakujte čudežev, v enem dnevu ne bomo naredili vsega. Generalno čiščenje stanovanja je potrebo izvesti vsaj enkrat letno ali pa po potrebi.
Generalno čistimo samo po en prostor naenkrat. Najbolje je, da je to prostor, v katerega po čiščenju ne bomo več vstopali. Torej, to ne more biti kopalnica, ker jo bomo ves čas poteka čiščenja rabili. Svetujemo vam, da se najprej lotite spalnice.

 

Generalna čiščenja – čiščenje preprog

Gobinsko čiščenje preprog sicer sodi med najbolj naporna generalna čiščenja, kljub temu pa s tem naredimo tudi korak k boljšemu počutju in zdravju. Največ prahu, umazanije in pršic se namreč nahaja ravno v tkaninah. Redno in temeljito čiščenje preprog bo zmanjšalo število pršic v vašem stanovanju, ki so skupaj s slabim zrakom in ostalo umazanijo pogosto povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal.
Prvi korak pri čiščenju preprog je zagotovo temeljito sesanje. Za čiščenje tkanin in posebej preprog na trgu obstajajo tudi tako imenovane globinske krtače, ki se priključijo na sesalec, pod krtačo pa je valj s ščetinami, ki se vrtijo in s tem odstranjujejo umazanijo. Ko je preproga temeljito posesana, lahko nanjo nanesemo čistilo.

 

Nimate časa za generalno čiščenje stanovanja ali pa se vam ne ljubi čistiti?

V današnjem hitrem tempu življenja nam pogosto zmanjka časa za opravila, kot so generalna čiščenja. Pogosto smo ob koncu dneva tudi utrujeni in se nam niti ne ljubi čistiti. Zakaj bi se sami trudili s čiščenjem, če lahko generalna čiščenja enostavno prepustite čistilnemu servisu in si tako prihranite živce in čas? Čistilni servis Horvat vas bo razbremenil nehvaležnega dela, obenem pa poskrbel za zanesljivo čiščenje na domu, tako da se boste vedno vračali v čiste prostore.

Potrebujete kakovostno generalno čiščenje stanovanja, hiše ali poslovnih prostorov? Obiščite Avtopralnico in čistilni servis Horvat. Vabljeni tudi k ogledu naše spletne strani.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.