Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Odstranjevanje madežev pri nas z zdravju prijaznimi sredstvi

Odstranjevanje madežev v avtu je nekaj, kar sami zelo težko opravimo. V večini primerov odstranjevanje madežev v naši lastni izvedbi ni ali pa ni povsem uspešno. Popolnoma logično je, da se za tovrstno odstranjevanje madežev obrnemo na profesionalca. Na žalost pa na slovenskem trgu deluje kar nekaj podjetij, ki za sanacijo madežev v avtomobilu uporabljajo sredstva, ki za to niso primerna.

 

Madeže je potrebno sanirati na zdravju prijazen način

Odstranjevanje madeževNestrokovno odstranjevanje maščob je lahko sicer uspešno, vendar v našem avtu ostanejo posledice, ki na vaše zdravje lahko neugodno delujejo še dolga leta. Naš avtomobil se pravzaprav ne razlikuje dosti od naše dnevne sobe, saj v obeh prostorih preživimo zelo veliko časa. Prav tako, kakor ne bi v vaši dnevni sobi nikoli uporabili strupenih čistil za odstranjevanje maščob, je povsem neprimerno, da bi madeže v avtomobilu sanirali s strupenimi čistili. Žal pa se to v Sloveniji vse prepogosto dogaja. Seveda je koristno, da madež odstranite, vendar ne za vsako ceno! V naši avtopralnici vam bomo madeže učinkovito odstranili na ekološki način z vrhunskimi čistili, ki so zdravju prijazna. Pri nas po odstranjevanju maščob ni treba imeti nobenih skrbi, da bi odstranjevanje madežev na zdravje vas ali vaših bližnjih kasneje neugodno vplivalo. Vabimo vas, da obiščete našo avtopralnico, kjer bomo globinsko čiščenje oziroma generalna čiščenja vašega jeklenega konjička izvedli v skladu z najvišjimi strokovnimi standardi. Z veseljem se bomo lotili tudi kvalitetnega poliranja vašega avta.

 

Odstranjevanje madežev sestavni del življenjskega cikla avta

Nezgode se dogajajo in odstranjevanje madežev je slej ko prej na sporedu v vsakem avtomobilu. Občasno je seveda potrebno izvesti tudi globinsko čiščenje oziroma generalno čiščenje avtomobila. Pri odstranjevanju maščob pa je potrebno biti še posebej previden, saj nestrokoven postopek vaš avto lahko spremeni v trajno grožnjo vašemu zdravju. Zato vas vabimo, da odstranjevanje maščob in druge postopke čiščenja prepustite nam, ki prakticiramo ekološko čiščenje avtomobilov.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.