Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Globinsko čiščenje avta za dober rezultat in varno zdravje

Globinsko čiščenje avtaGlobinsko čiščenje avta lahko podaljšuje življenjsko dobo našega avtomobila. Vsekakor pa globinsko čiščenje avta pozitivno vpliva na počutje v našem avtomobilu. Dokazano je, da se ljudje dosti bolje počutimo v čistem in urejenem okolju. Čiščenje avtomobila je še posebej pomembno, saj v njem preživimo zelo veliko našega časa. Občasno je zelo koristno, da se odločite za kemično čiščenje avta, saj ima globinsko čiščenje avta povsem drugačne rezultate kot površinsko čiščenje, ki ga izvajamo pogosto. Čiščenje avtomobilskih sedežev je še posebej pomembno, saj so prav sedeži naš stik z avtomobilom. Žal so prav avtomobilski sedeži tisti, ki se najhitreje in najlažje zamažejo. Pri odstranjevanju madežev pa je koristno, da smo pozorni, komu opravilo zaupamo. Mnogi izvajalci v našem prostoru na žalost uporabljajo čistila, ki so za notranje čiščenje avtomobila povsem neprimerna, saj njihovi ostanki škodljivo vplivajo na človeško zdravje. V naši avtopralnici za čiščenje avtomobila uporabljamo le neoporečne materiale, ki opravijo svojo nalogo in ne predstavljajo grožnje človeškemu organizmu.

 

Globinsko čiščenje avta pri nas kvalitetno in povsem varno

Globinsko čiščenje avta izvajamo s človeku in okolju prijaznimi čistili, ki omogočajo kvalitetno čiščenje avtomobila brez neželenih posledic ob kasnejši uporabi. Kemično čiščenje avtomobila je tako pri nas varno.

 

Kemično čiščenje avtomobila po najvišjih standardih

Ker naše delo jemljemo resno, uporabljamo za kemično čiščenje avtomobila le najvarnejša, a hkrati zelo učinkovita čistila. Čiščenje avtomobila je namreč zelo delikaten proces, ko gre za notranje čiščenje avtomobila. Čiščenje avtomobilskih sedežev je namreč čiščenje dela avtomobila, kjer se ves čas zadržujejo ljudje. Zato mora biti kemično čiščenje avtomobila predvsem varno in zdravju prijazno. To pa je mogoče le v primeru, če v avtu ne ostanejo ostanki čistil, ki so toksični za človekov organizem. V vsaki dejavnosti je pomembno, da so upoštevana priporočila stroke, zato je pri globinskem čiščenju avta vsekakor potrebno uporabljati le čistila, ki so primerna za ta namen.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.