Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov po ugodni ceni

Čiščenje hiš ali stanovanj je eno tistih opravil za katero si izredno težko najdemo čas med poplavo vseh drugih obveznosti in vedno daljšimi delovniki. Sčasoma se nam v hiši ali stanovanju nabere precej predmetov in navlake. Večine od tega ne potrebujemo, a jih vseeno trpamo v svoja stanovanja, ki zaradi tega kmalu postanejo pretesna. Ko pridemo domov po napornem delovnem dnevu, je čiščenje zadnja stvar, ki bi jo želeli početi. Zato se pogosto odločamo za generalna čiščenja ravno med vikendom, ko bi naj imeli čas za sprostitev in posvetitev sebi ter svojim bližnjim.
S tem razlogom se vedno več gospodinjstev odloča za najem čistilnega servisa, ki svojim strankam zagotavlja celovito rešitev čiščenja. Bodisi je to generalno čiščenje stanovanja bodisi čiščenje oken. Celovito storitev za čiščenje hiš vam nudi tudi avtopralnica in čistilni servis Ljubljana Horvat.

 

Za generalno čiščenje hiš se odločite vsaj enkrat na leto

Čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorovGeneralno čiščenje hiš in stanovanj je potrebo izvesti vsaj enkrat letno ali pa po potrebi. Navadno vključuje tudi čiščenje preprog. Pa tudi specialna čiščenja, kot je na primer čiščenje oken. Novejša stanovanja imajo na oknih notranje žaluzije, na katerih se tudi nabirata prah in umazanija. Čiščenje žaluzij je potem povsem enostavno. Najprej jih je treba odmontirati, nato pa oprati in posušiti. In žaluzije so znova videti kot nove.
Čistilni servis Ljubljana – Avtopralnica Horvat

Ker temeljito čiščenje hiš in stanovanj zahteva precejšnjo mero dobre volje, delovno strategijo in seveda precej časa, se večina med nami tega opravila res ne loti rada. Zakaj bi se sami trudili s čiščenjem, če pa imate na voljo čistilni servis (Ljubljana), ki nudi kakovostno in zanesljivo čiščenje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov? Prihranite si živce in čas in izberite avtopralnico in čistilni servis Ljubljana Horvat. Z nami bo vaš dom vedno čist in svež.
Avtopralnica in čistilni servis Ljubljana Horvat je zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam poznana ne le po kakovosti, temveč tudi po širokem spektru storitev. Našo ekipo sestavljajo profesionalci, ki prisegajo na popolnost.

Obiščite nas.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.