Servis čiščenjaServis čiščenja

Ukvarjamo se s čiščenjem

Specialna čiščenja
Čistimo v vseh poslovnih prostorih, hotelih in wellness centrih. Niso nam tuje tudi bolnišnice in zdravstvene ustanove in vzgojno-izobraževalne ustanove. Specializirani smo tudi za čiščenje najzahtevnejših madežev v industriji. Počistili smo mnogo trgovin in nakupovalnih središč

Vizija podjetja

Naša vizija služi kot okvir našega načrta in usmerja vse vidike našega poslovanja, ki jih opisujejo, kaj moramo doseči, da bi še naprej dosegali trajnostno in kakovostno rast.

Da še naprej uspevamo kot podjetje v naslednjih desetih letih in kasneje, moramo gledati naprej, razumeti trende in sile, ki bodo oblikovale naše poslovanje v prihodnosti. To ustvarja dolgoročni cilj za naše poslovanje in nam zagotavlja “načrt” za zmago, skupaj z našimi poslovnimi partnerji.

Naše vrednote

Naše vrednote služijo kot kompas za naša dejanja in opisujejo, kako se obnašajo do naročnikov in zaposlenih.

Osredotočamo se na potrebe naših naročnikov. Naše vodstvo ima pogum, da spremeni smer, ko je to potrebno in narekuje svojim zaposlenim zakon nujnosti, odzivnosti, sprememb in izboljšav na področju čiščenje in upravljanja poslovnih objektov.

 

PODJETJE EKO ČIŠČENJE D.O.O.

Oglejte si vodstvo, ki poskrbi za dobre izkušnje

Boris Horvat

Direktor podjetja

BORIS HORVAT

Branka Iličič

Direktorica službe trženja

BRANKA ILIČIČ

Irena Tošic

Predstavnica vodstva kadrovske službe in računovodstva

IRENA TOŠIC

Skupinska Eko čiščenje

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.