Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Čiščenje poslovnih prostorov raje prepustite profesionalcem

Čiščenje poslovnih prostorovČiščenje poslovnih prostorov je nekaj, čemur se ne more izogniti nobeno podjetje. Za čiščenje poslovnih prostorov ima dosti podjetij zaposlene uslužbence, ki pa seveda predstavljajo določen strošek. Predlagamo vam, da mi prevzamemo čiščenje vaših poslovnih prostorov. Iz našega cenika čiščenja poslovnih prostorov je razvidno, da je čiščenje prostorov lahko tudi ugodno. Naš cenik čiščenja poslovnih prostorov je najboljši dokaz, da se vam za čiščenje prostorov bolj izplača najeti zunanjega izvajalca kakor pa imeti zaposlene delavce, ki se ukvarjajo s to dejavnostjo. Naš čistilni servis v Ljubljani se bo maksimalno prilagodil vašim potrebam in intervalu čiščenja prostorov, ki vam bo najbolj ustrezal. Alternativno pa vam seveda lahko ponudimo le čiščenje oken, ki je periodično opravilo, ki se mu prav tako ne da izogniti. Naše podjetje vam nudi tudi vzdrževanje stavb, toplo pa vas vabimo tudi v našo avtopralnico, kjer poskrbimo, da bo vaš vozni park primerno očiščen in to na ekološko prijazen način: uporabljamo namreč le čistila, ki so prijazna človeškemu zdravju, kar je pomembno, saj nekateri ponudniki na žalost uporabljajo agresivna čistila, ki imajo lahko kasneje po čiščenju neugodne posledice za človeško zdravje.

 

Čiščenje poslovnih prostorov izvajamo profesionalno

Tisti, ki nas najamejo za čiščenje poslovnih prostorov, vedo, da zaupano delo vedno opravimo maksimalno kvalitetno. Pri čiščenju prostorov je pomembno tudi to, da ga opravimo na način, da proces dela v podjetju ni moten oziroma oviran. Po pregledu našega cenika čiščenja poslovnih prostorov boste ugotovili, da je naša ponudba konkurenčna oziroma ugodna.

 

Cenik čiščenja poslovnih prostorov zadovoljuje naše stranke

Ogled našega cenika čiščenja poslovnih prostorov pokaže, da je lahko najetje zunanjega izvajalca za čiščenje prostorov bistveno bolj ekonomično kot zaposlitev enega ali več delavcev za tovrstne potrebe. V današnjih časih je ekonomičnost poslovanja kar nuja in ne le koristna poslovna praksa, saj vsak prihranek pride zelo prav. Naš čistilni servis v Ljubljani, ki vam lahko ponudi tudi čiščenje oken, vam bo na razpolago, kadarkoli se boste odločili, da vam opravimo čiščenje poslovnih prostorov.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.