Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Avtopralnica, ki je prijazna okolju in človeškemu zdravju

Avtopralnica, poliranje žarometovAvtopralnica ni le ustanova, ki je namenjena vašemu jeklenemu konjičku. Vaš avto mora biti namreč tudi po kemičnem čiščenju avta v takšnem stanju, da človeško zdravje ne bo ogroženo zaradi ostankov čistil. V naši avtopralnici imamo tako v mislih predvsem zdravje naših naročnikov. Marsikdo vam lahko kvalitetno izvede pranje avtomobila in poliranje avta oziroma poliranje žarometov. Odstranjevanje maščobe z avtomobilskih sedežev pa je dosti bolj delikatno, saj vam lahko ostanki neprimernih čistil v avtu zagrenijo življenje. Zato vam priporočamo, da ste pri izboru avtopralnice previdni. Pri nas vam nudimo kvalitetno pranje avtomobila, poliranje vozil, poliranje žarometov in sploh vse, kar potrebuje vaše vozilo, hkrati pa poskrbimo za visoke standarde in postopke oziroma čistila, ki so usklajena tako s stroko čiščenja, kakor tudi z visokimi zdravstvenimi zahtevami.

 

Avtopralnica mora zadovoljevati visoke varnostne standarde

Osnovni namen vsakega podjetja je, da nudi sprejemljivo, po možnosti vrhunsko storitev svojim strankam. V naši avtopralnici se tega zavedamo, zato svojim strankam nudimo kemično čiščenje avta, ki je kvalitetno in hkrati kasneje ne ogroža njihovega zdravja, kar se v našem prostoru s strani nekaterih avtopralnic vse prevečkrat dogaja. Na prvem mestu mora biti človekovo zdravje, vse drugo je manj pomembno. Tega se pri nas dobro zavedamo, zato vestno poskrbimo za zdravje naših cenjenih strank in njihovih bližnjih, ki se v avtomobilu vozijo, ko je postopek čiščenja končan.

 

Poliranje avta vam opravimo na vrhunskem nivoju

Pri nas jemljemo vse, kar je v povezavi s čiščenjem avtomobila, zelo resno. Delo vedno opravimo kar najbolj popolno. To seveda velja tudi za poliranje avta in poliranje žarometov. Če se odločite za poliranje avta in poliranje žarometov pri nas, boste dobili najboljšo storitev na trgu. Verjamemo, da lahko tudi kdo drug enako dobro opravi poliranje avta in poliranje žarometov kakor mi. Bolje pa ne gre. Poliranje vozil namreč izvajamo na najvišjem kvalitetnem nivoju in na to smo upravičeno ponosni.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.