Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Hišniška opravila v naši izvedbi so ekonomizacija poslovanja

Hišniška opravilaHišniška opravila postajajo dejavnost, ki jo vse bolj prevzemajo zunanji izvajalci. Pred dolgimi desetletji je delo hišnika v večjih stanovanjskih objektov profesionalno opravljal stanovalec, ki so mu za to celo dodelili stanovanje. Kasneje so hišniška opravila izmenično opravljali kar stanovalci sami, za vzdrževanje stavb pa so najemali obrtnike, ki so svoje delo kar drago zaračunavali. Vsi ti sistemi so se izkazali za neekonomične, saj se je izkazalo, da je najceneje, če hišniška opravila in vzdrževanje stavb prevzame zunanje podjetje, ki je za to dejavnost ustrezno specializirano. Naše podjetje izvaja čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiš in vzdrževanje stavb odgovorno in kvalitetno. Če imate pogodbo z nami čiščenje prostorov ne bo več težava. Vabimo vas tudi, da se oglasite v naši avtopralnici, kjer vam bomo vašega jeklenega konjička očistili ekološko z življenju prijaznimi čistili. To je pomembno, saj lahko nekatera čistila, ki jih uporabljajo določena manjša podjetja, slabo vplivajo na zdravje ljudi v avtu tudi potem, ko je čiščenje že opravljeno. Pri nas je čiščenje avtomobilov vedno varno.

 

Hišniška opravila najučinkoviteje opravi specialist

V modernem času sta vse pomembnejši specializacija in profesionalizacija. Tudi pri hišniških opravilih velja, da je učinkovitost največja, če ta dela opravlja plačan profesionalec, ki se s tovrstnim delom ukvarja vsak dan. Zato vam priporočamo, da hišniško delo in vzdrževanje stavb prepustite nam.

 

Delo hišnika opravljamo ažurno, ko je to potrebno

Če nas boste najeli za izvedbo hišniških opravil, lahko pričakujete, da bomo hišniško delo opravljali tako, da uporaba stavbe ne bo motena. Naš reaktivni čas je pri urgencah, ki so obvezna sestavina dela hišnika, zelo kratek. To pomeni, da bomo ažurno poskrbeli, da bodo popravila in vzdrževanje stavb opravljena v najkrajšem možnem času. Seveda pa bo čiščenje hiš in čiščenje poslovnih prostorov, za katere imamo pogodbo, opravljeno prav tako pravočasno in kvalitetno. Priporočamo vam, da nam pošljete povpraševanje in prepričani smo, da bomo sklenili dogovor, s katerim boste zadovoljni.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.