Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Čiščenje oken – pomivanje stekel vsaj dvakrat letno

Čiščenje oken, pomivanje stekelSpomladi se veliko ljudi odloči za generalno čiščenje svojega doma. Noben prostor pa ni resnično čist, če niso v stanovanju ali poslovnem prostoru dobro očiščena okna in steklene površine. Čiščenje oziroma pomivanje oken je lahko kar dolgotrajen postopek, za katerega prenekateri porabijo izredno veliko časa. Čiščenje oken, tako stekel kot okvirjev, je lahko zelo enostavno, ob pravilnem postopku pa je lahko opravljeno časovno učinkovito in temeljito. Prepričani smo, da je tudi pri vas zadovoljstvo, ko se sončni žarki usipajo skozi bleščeče čisto steklo, neprecenljiv.
Najbolj priporočljivo je, če okna redno pomivate, torej vsaj dvakrat letno (tako od zunaj kot od znotraj). V kolikor je mogoče, se pomivanja oken lotite v oblačnem vremenu – sonce bo namreč na steklu pustilo proge. Voda za pomivanje oken naj bo topla, saj s toplo vodo lažje odstranimo umazanijo. Najprej pomijte zunanja, šele nato notranja stekla.

 

Redno čiščenje oken lahko podaljša njihovo življenjsko dobo

Čiščenje stekel je bistvenega pomena za njihovo dolgo življenjsko dobo. Če predolgo odlašamo in naša okna ter steklene površine pravočasno ne očistimo nečistoč, se te zažerejo v steklo. Če smo prepozni, je pogosto edina rešitev menjava oken oziroma stekel. Poskrbite, da se vam to ne zgodi. Profesionalno čiščenje nekajkrat letno je vedno cenejše kot nova stekla.
Zato nikar ne zapravljajte časa za čiščenje oken, ampak raje prepustite pomivanje stekel strokovnjakom za čiščenje na domu. Prihranite si živce in čas in obiščite čistilni servis Ljubljana Horvat. Poskrbeli bomo za strokovno in zanesljivo čiščenje vašega stanovanja ali poslovnega prostora. Čiščenje oz. pomivanje oken še nikoli in bilo tako enostavno.

 

Čiščenje oken lahko vključuje tudi čiščenje žaluzij

Ali potrebujete čiščenje stekel, okenskih okvirjev ali okenskih polic? Morda pa potrebujete čiščenje žaluzij? Novejša stanovanja imajo na oknih notranje žaluzije. Tudi na njih se nabirata prah in umazanija. Kako to očistiti? Vsake žaluzije se dajo z nekaj spretnosti odmontirati. Čiščenje žaluzij je potem povsem enostavno. Samo operete jih, posušite in vaše žaluzije bodo znova kot nove.

So vaša okna ali steklene površine težko dostopna za čiščenje? Brez skrbi! Čistilni servis Ljubljana Horvat odlično opravi tudi s čiščenjem oken na višini.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.