Servis čiščenjaServis čiščenja

Opis storitve

Čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur in kavča po ugodni ceni

Čiščenje oblazinjenega pohištvaRedno in temeljito čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur in kavča je zelo pomembno, saj se največ prahu, umazanije in pršic nahaja ravno v tkaninah. Sedežna garnitura je zaradi svoje večnamenske uporabe navadno najbolj obremenjen kos pohištva. Kar se kmalu pokaže v obrabi materiala, s katerim je prevlečena naša sedežna garnitura. Z vsakdanjo uporabo se iz naših oblačil in ozračja na njej nabirajo prašni delci, ki prodirajo v njeno tekstilno površino. Na površini sedežne garniture se tako kopičijo odmrle in odpadle kožne celice z našega telesa in lasišča, z neposrednim kožnim stikom (sedenje v kratkih hlačah) pa tudi kožna maščoba. Vse te nečistoče se neprestano nabirajo v sedežni garnituri in omogočajo razvoj vseh mogočih bakterij in seveda razvoj velike neprijetne nadloge – pršic. Globinsko čiščenje sedežne garniture, kavča in ostalega oblazinjenega pohštva je postopek, s katerim vas bomo strokovno in učinkovito rešili vseh zgoraj navedenih težav.
Globinsko čiščenje sedežnih garnitur in kavča je kar zahtevna naloga, ki za dobro izvedbo zahteva profesionalne globinske stroje, ustrezna čistilna sredstva in strokovno znanje. Rezultat postopka je sveže in čisto pohištvo, očiščeno nečistoč in pršic. Barve so osvežene, tkanina pa zaščitena pred ponovnim nabiranjem umazanij.

 

Čiščenje oblazinjenega pohištva prepustite strokovnjakom

Oblazinjeno pohištvo se sčasoma zamaže, barve izgubijo svoj prvotni videz, da kakšnega razlitja vina, kave ali sokov niti ne omenjamo. A umazano oblazinjeno pohištvo še ne pomeni, da je primerno samo še za v smeti. Zakaj bi kupili novo oblazinjeno pohištvo, če pa vam v avtopralnici in čistilnem servisu Horvat lahko, za precej manj denarja, ponudimo kakovostno in zanesljivo globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, ki bo vašemu pohištvu povrnilo svežino.
Čiščenje sedežnih garnitur in ostalega oblazinjenega pohištva je lahko zelo zapleteno, sploh če ne veste, kako bi se čiščenja lotili. Problem je, ker velikokrat niti ne vemo, katera čistila in kakšen način čiščenja lahko uporabimo, da pri tem ne bi poškodovali oblazinjenega pohištva ali sedežne garniture. Zakaj torej ne bi raje poiskali izkušen čistilni servis, ki bi delo opravil namesto vas?

Avtopralnica in čistilni servis Horvat vas bo razbremenil nehvaležnega dela, obenem pa poskrbel za zanesljivo čiščenje oblazinjenega pohištva, sedežnih garnitur in kavča.
Obiščite nas.

 

Vedno smo vam na voljo

Imate kakršno koli vprašanje, predlog ali pripombo o našem delu? Izpolnite kratek obrazec in se izrazite.

Ime (obvezno)

Vaša e-pošta (obvezno)

Vaša telefonska št. (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Hiter odzivni čas

Čez dan smo vam vedno na voljo preko telefonske številke ali e-pošte. Se je zgodila nezgoda in je potrebno kaj urgentno očistiti? Pokličite nas in bomo storili vse, da se zadeva kar najhitreje popravi.

Vse dni v tednu

Vsi vemo, da umazanija in madeži ne počivajo med vikendom. Zato se trudimo narediti kar najbolj fleksibilen urnik, ki ustreza tako nam kot vam. Kontaktirajte nas in dogovorili se bomo o terminu čiščenja.